Werkwijze storytelling

Wat kan ik voor je betekenen?

Mijn werkzaamheden bestaan uit het zoeken naar en benaderen van mensen met verrassende, boeiende, inspirerende verhalen: storytellers. Ik put daarbij uit de lijst met circa 350 (inter)nationale sprekers van alle PINC-activiteiten die ik in de loop der jaren heb georganiseerd. Daarnaast bouw ik constant aan een up-to-date archief van storytellers over de meest uiteenlopende onderwerpen. Een (mid)dagvullend programma, eventueel inclusief een aantal korte intermezzo’s (muziek, film, cabaret, etc.), is mogelijk.  Maar ook als je op zoek bent naar één spreker, ga ik graag voor je aan het werk. Wil je alleen een kritisch luisterend oor bij het samenstellen van je bijeenkomst of vooral hulp bij de begeleiding van de storytellers, dan kan ik je ook daarbij helpen. Zie mij als de architect van je bijeenkomst of conferentie.

Hoe werk ik?

Vraag > gesprek > voorstel > overleg > overdracht/begeleiding

Na het eerste gesprek kom ik met een voorstel. Ga je daarmee akkoord, dan volgt een overleg over de inhoud en de voorkeur voor een of meer storytellers. Na goedkeuring van het voorstel leg ik contact met de storytellers over beschikbaarheid en honorarium. Na overeenstemming kan je rechtstreeks met de storytellers overleggen. Natuurlijk kan dat ook samen met mij, maar de nuances van de wensen van een opdrachtgever zijn voor een buitenstaander soms moeilijk onder woorden te brengen.

 

Ik werk op uurtarief of op projectbasis.

Met wie werk ik samen?

Werken met mensen met wie ik kan lezen en schrijven is belangrijk voor me. In de afgelopen jaren heb ik een grote groep bijzondere specialisten leren kennen. Ik weet de juiste mensen te vinden die bij een specifiek  project passen, maar natuurlijk heeft iedere opdrachtgever ook mensen die hij bij het project wil betrekken. Daarin gaan wij elkaar zeker vinden.