Werkwijze culinair

Wat kan ik voor je betekenen?

Wat is er zoal mogelijk: ik kan kookboeken in opdracht schrijven, redigeren en produceren, sparring partner zijn bij een culinair event of catering-adviezen geven voor je conferentie of bijeenkomst. Natuurlijk gaat elke opdracht in nauw overleg met de opdrachtgever. Ik verdiep me in het onderwerp en ga graag aan de slag.

Hoe werk ik?

Vraag > gesprek > idee > voorstel > overleg > uitvoering/begeleiding

Na het eerste gesprek kom ik met een idee. Ga je daarmee akkoord, dan volgt een voorstel. Dan is er overleg over het voorstel en vervolgens kun je zelf de uitvoering oppakken of dat samen met mij doen.

 

Ik werk op uurtarief of op projectbasis.

Met wie werk ik samen?

Werken met mensen met wie ik kan lezen en schrijven is belangrijk voor me. In de afgelopen jaren heb ik een grote groep bijzondere specialisten leren kennen. Ik weet de juiste mensen te vinden die bij een specifiek  project passen, maar natuurlijk heeft iedere opdrachtgever ook mensen die bij het project betrokken zijn. Ook die samenwerking is belangrijk.